• Dhukungan telpon +86 152 2012 8160
  • 5

We Offer Professional Lighting Solutions & Services Oem

Wiwit madeg ing 2013, Sansun Opto Electronic Co., Ltd wis specialized ing ngembangaken, Manufaktur lan sade lamps LED. Potongan & OEM layanan sing uga kasedhiya. Basing prinsip "Quality First", kita wis menang reputasi dhuwur antarane klien terkenal kita ing Amerika Serikat, Eropa lan Timur Tengah pasar produk utama .Kita LED Corn Bulbs, LED Linear Lamp, UFO LED High Bay Lamp, LED Banjir Lampu , LED Corn Bulbs, ngemas LED Wall etc.

Analysis Of The Effect Of Tunnel Light So...

The light color of the light source includes color rendering and color temperature. Visual function is the ability of a person to complete a certain visual operation with the aid of a visual organ. The visual effect is usually assessed by the speed and accuracy of the completed work. In addition ...

Apa LED Corn Lamp?

LED bohlam jagung jenis lampu LED, kang belongs kanggo kelas sumber cahya, lan karo 360 amba degree Beam. Sawijining wangun lan lamp distribusi manik iku kaya tongkol jagung, supaya disebut LED lampu jagung. (Sansun 30W LED Corn Lamp) Fitur jagung awak lamp bohlam punika kompak lan cocok kanggo ...
Apa LED Corn Lamp?

Intelligent Lighting lumebu-laju De ...

Ing sawetara taun kepungkur, cahya pinter wis "cilik lan gemuruh" lan wis dudu nyebar. Miturut 2017, kahanan iki wis diganti Ngartekno, lan cahya cerdas ora ono "ora anget lan panas" lan wis mlebu tataran pembangunan kanthi cepet. Miturut data paling anyar saka LEDInside, t ...
Intelligent Lighting lumebu Development-laju, Industrial Commercial Apa cara Aplikasi Largest

Apa wis nggowo pengaruh nèk extraction cahya ...

LED diarani sumber katerangan generasi kaping papat utawa sumber cahya ijo. Wis karakteristik saving, lingkungan Proteksi, urip dawa lan ukuran cilik. Punika wiyar dipigunakaké ing macem-macem kothak kayata pratondo, tampilan, hiasan, mburi, katerangan umum lan kutha ni ...
Apa wis nggowo pengaruh efficiency extraction cahya ing packaging LED?
  • Gratis ongkir

    Gratis ongkir

    Shipping in World pesenan liwat $ 99
  • Gift khusus

    Gift khusus

    Menehi sampurna kanggo tresna gedhe-gedhe
  • dhuwit Mbalik

    dhuwit Mbalik

    Ora nampa item Applied kanggo pahala
Tampilan Online Chat!