• Rojongan panggero +86 152 2012 8160
  • 5

Urang Tawarkeun Profesional cahaya Leyuran & Services Oem

Kusabab diadegkeun dina 2013, Sansun Opto Electronic Co., Ltd geus husus dina ngamekarkeun, manufaktur jeung ngajual lampu LED. ODM & OEM jasa ogé disadiakeun. Basing dina prinsip "Quality munggaran", kami geus meunang reputasi tinggi diantara klien berharga kami di AS, Éropah jeung Wétan Tengah pasar produk utama .Our aya LED Banjarnegara Bulbs, LED linier Lampu, UFO LED High Bay Lampu, LED Banjir Lampu , LED Banjarnegara Bulbs, bungkus LED Besar jsb

Analysis Of The Effect Of Tunnel Light So...

The light color of the light source includes color rendering and color temperature. Visual function is the ability of a person to complete a certain visual operation with the aid of a visual organ. The visual effect is usually assessed by the speed and accuracy of the completed work. In addition ...

Naon Dupi LED Banjarnegara bohlam?

LED bohlam jagong téh jenis lampu LED nu milik kelas sumber lampu, sarta kalawan 360 sudut gelar beam. Na bentuk jeung lampu distribution bead téh kawas cob jagong, jadi ayeuna teh disebut LED lampu jagung. (Sansun 30W LED Banjarnegara bohlam) Pitur The jagong awak lampu bohlam anu kompak sarta cocog pikeun ...
Naon Dupi LED Banjarnegara bohlam?

Calakan cahaya Asup-speed High De ...

Dina sababaraha taun katukang, cahaya pinter geus "leutik sarta thundering" na teu sih nyebarkeun. Ku 2017, ieu kaayaan geus robah nyata, sarta cahaya calakan geus euweuh "teu haneut tur panas" sarta geus diasupkeun hiji panggung ngembangkeun gancang. Numutkeun data pangahirna ti LEDInside, t ...
Calakan cahaya Asup Development-speed High, Industri Jeung komérsial Dupi The skenario Aplikasi panggedéna

Naon anu mangaruhan teh ef ékstraksi lampu ...

LED disebut sumber katerangan kaopat generasi atawa sumber lampu héjo. Ieu boga ciri tina hemat energi, panyalindungan lingkungan, hirup panjang tur ukuranana leutik. Hal ieu loba dipaké dina sagala widang kayaning indikasi, tampilan, hiasan, lampu tukang, katerangan umum tur urban ni ...
Naon anu mangaruhan efisiensi ékstraksi lampu dina kemasan LED?
  • Pangiriman haratis

    Pangiriman haratis

    Ongkos di Dunya keur pesenan leuwih $ 99
  • kasinugrahan husus

    kasinugrahan husus

    Méré kado sampurna leuwih anjeun dipikacinta
  • duit Balik

    duit Balik

    Teu narima hiji item dilarapkeun ka ganjaran
WhatsApp Online Chat!